(Filmek~HD) Hotel Transylvania 2 – Ahol Még Mindig Szörnyen Jó Teljes Film Magyarul【2015】Online Videa

Rating: 6.7
Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó Teljes Film Magyarul Online Amikor a régimódi vámpír, Vlad megérkezik a szállóba egy rögtönzött családlátogatás keretében, a Hotel Transylvania falai között egyre nagyobb ellentét bontakozik ki a hagyomány és az modern kor szemlélete között.

 • Kiadás: 2015-09-21
 • Termelés: Sony Pictures / Columbia Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2015-09-21
 • A film költségvetése:$80,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film

Néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film

Directeur de film et équipage derrière Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

 • Genndy Tartakovsky/Director
 • Genndy Tartakovsky/Characters
 • Dan Hageman/Writer
 • Kevin Hageman/Writer
 • Robert Smigel/Producer
 • Avner Engel/Animation

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó – Filmszínészek és színésznő

 • Adam Sandler/Dracula (voice)
 • Andy Samberg/Jonathan (voice)
 • Selena Gomez/Mavis (voice)
 • Kevin James/Frank / Frankenstein (voice)
 • Steve Buscemi/Wayne (voice)
 • David Spade/Griffin (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film,néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film online ingyen HD, Letöltés Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film 720p hd, Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film online ingyen magyar szöveggel, watch Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó movie online full version, Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

7.3

A sötétség serege

A sötétség serege

Ash az elátkozott erdőben végigszenvedett napok után – amelynek során saját maga ellen fordult jobbkezét kénytelen volt saját maga levágni – semmi másra nem vágyik, csak egy kis nyugalomra. Egy titokzatos könyv mágikus ereje azonban kocsijával és kézfeje helyére szerelt láncfűrészével együtt visszarepíti a középkorba. Nem marad túl sok ideje, hogy összeszedje magát, mivel egy századnyi lovas fogságába esik, egy várba hurcolják és másodpercek alatt halálra ítélik, majd egy kútba vetik. A sötét, nyirkos veremben azonban nincs egyedül – a kút rút, nyirkos, nedvedző, nyálkás szörnyetege már kinyújtotta felé a csápját. Most jön csak igazán jól a láncfűrész! Miután végzett a szörnyeteggel, szabadon távozhatna, ha tudná az időutazás módját. A vár varázslója szerint csak egy módon juthat vissza a saját korába: ha megszerzi a varázskönyvet, amelyet csontvázak sötét serege véd.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.8

Hókusz Pókusz

Hókusz Pókusz

Az egykor boszorkányként megégetett Sanderson nõvérek a XX. század végének egyik Halloween éjszakáján újra életre kelnek. A megelevenedett, szeleburdi boszorkányok, Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) és Mary (Kathy Najimy) ott folytatják tovább, ahol 300 éve abbahagyták. Kezdetben megidézõjük, a kis Max Dennison és kishúga lesz a boszik molesztálásának elsõdleges célpontja, mignem feltűnik a szinen a gyönyörű Allison és három kisgyermeke, akik földöntúli képességükkel megtörhetik a 300 éves hölgyek varázsát.

CategoriesEgyéb