(Filmek~HD) Batman – A Denevérember Teljes Film Magyarul【1989】Online Videa

Rating: 7.1
Batman - A denevérember

Batman – A denevérember

Batman – A denevérember Teljes Film Magyarul Online Főhősünk, Bruce Wayne az erőszaktól és a korrupciótól mételyezett borongós Gotham City magányos, álruhába öltözött igazságosztója. Nappal egy unatkozó milliomos álcája mögé bújik, aki a korán elvesztett szüleitől örökölt vagyonból tartja fent fényűző életét, ám éjszaka az öröklött fájdalomból erőt kovácsol, és harcba száll a város bűnözői ellen. Magányos küzdelmében egyetlen segítője Alfred, szülei öreg inasa, aki apai figuraként felügyel hősünk kettős életére. A városi sajtó egyik kíváncsi firkásza hamarosan felfigyel a piti bűnözőket tizedelő mitikus alakra, de mindenki azt hiszi, hogy csak olcsó szenzációhajhászás áll a háttérben.

 • Kiadás: 1989-06-23
 • Termelés: PolyGram Filmed Entertainment / The Guber-Peters Company / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:GB 1989-06-23
 • A film költségvetése:$35,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Batman – A denevérember
 • Műfaj: Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Batman – A denevérember teljes film

Néz Batman – A denevérember Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Batman – A denevérember film

Directeur de film et équipage derrière Batman – A denevérember

 • Tim Burton/Director
 • Bob Kane/Characters
 • Warren Skaaren/Screenplay
 • Peter Guber/Producer
 • Jon Peters/Producer
 • Roger Pratt/Director of Photography

Batman – A denevérember – Filmszínészek és színésznő

 • Michael Keaton/Bruce Wayne / Batman
 • Jack Nicholson/Jack Napier / The Joker
 • Kim Basinger/Vicki Vale
 • Michael Gough/Alfred
 • Billy Dee Williams/Harvey Dent
 • Robert Wuhl/Alexander Knox

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Batman – A denevérember teljes film,néz Batman – A denevérember film online ingyen HD, Letöltés Batman – A denevérember teljes film 720p hd, Batman – A denevérember film online ingyen magyar szöveggel, watch Batman – A denevérember movie online full version, Batman – A denevérember full movie download

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

4.2

Batman és Robin

Batman és Robin

Hideg borzongás lett úrrá Gotham City-n, jeges rémület szorítja össze a városlakók szívét. És mint már annyiszor, az elkeseredett emberek egyetlen reménye a magányos éjjeli igazságosztó, aki a derengő hold fényében elindul a város felé… Batman azonban most egy fürge motoros, Robin kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Jégcsappal és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal, akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

CategoriesEgyéb