(Filmek~HD) Amerika Kapitány: Polgárháború Teljes Film Magyarul【2016】Online Videa

Rating: 7.3
Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború Teljes Film Magyarul Online Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

 • Kiadás: 2016-04-27
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Megjelenési dátum:US 2016-04-27
 • A film költségvetése:$240,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Amerika Kapitány: Polgárháború
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film

Néz Amerika Kapitány: Polgárháború Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Amerika Kapitány: Polgárháború film

Directeur de film et équipage derrière Amerika Kapitány: Polgárháború

 • Anthony Russo/Director
 • Joe Russo/Director
 • Christopher Markus/Screenplay
 • Stephen McFeely/Screenplay
 • Kevin Feige/Producer
 • Joe Simon/Characters

Amerika Kapitány: Polgárháború – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Evans/Steve Rogers / Captain America
 • Robert Downey Jr./Tony Stark / Iron Man
 • Sebastian Stan/James “Bucky Barnes” / Winter Soldier
 • Scarlett Johansson/Natasha Romanoff / Black Widow
 • Jeremy Renner/Clint Barton / Hawkeye
 • Anthony Mackie/Sam Wilson / Falcon

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film,néz Amerika Kapitány: Polgárháború film online ingyen HD, Letöltés Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film 720p hd, Amerika Kapitány: Polgárháború film online ingyen magyar szöveggel, watch Amerika Kapitány: Polgárháború movie online full version, Amerika Kapitány: Polgárháború full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

CategoriesEgyéb