(Filmek~HD) Batman: Kezdődik Teljes Film Magyarul【2005】Online Videa

Rating: 7.6
Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik Teljes Film Magyarul Online Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

 • Kiadás: 2005-06-10
 • Termelés: DC Comics / Legendary Entertainment / DC Entertainment / Syncopy / Patalex III Productions Limited / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:GB 2005-06-10
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Batman: Kezdődik
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Batman: Kezdődik teljes film

Néz Batman: Kezdődik Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Batman: Kezdődik film

Directeur de film et équipage derrière Batman: Kezdődik

 • Christopher Nolan/Director
 • Emma Thomas/Producer
 • Charles Roven/Producer
 • Larry J. Franco/Producer
 • James Newton Howard/Original Music Composer
 • Hans Zimmer/Original Music Composer

Batman: Kezdődik – Filmszínészek és színésznő

 • Christian Bale/Bruce Wayne / Batman
 • Michael Caine/Alfred
 • Liam Neeson/Ducard
 • Katie Holmes/Rachel Dawes
 • Gary Oldman/Jim Gordon
 • Cillian Murphy/Dr. Jonathan Crane

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Batman: Kezdődik teljes film,néz Batman: Kezdődik film online ingyen HD, Letöltés Batman: Kezdődik teljes film 720p hd, Batman: Kezdődik film online ingyen magyar szöveggel, watch Batman: Kezdődik movie online full version, Batman: Kezdődik full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök

A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

6.5

A csodálatos Pókember

A csodálatos Pókember

Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál – talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze a Gyíkot.

7

Pókember

Pókember

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét.

6.1

Pókember 3.

Pókember 3.

Komoly bajba keveredik Pókember. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Homokember összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal is találkozik. Peter szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez, de úgy tűnik képtelen ellenállni a csábításnak. A mindenre képes szökött fegyenc, a Peter nyomában szaglászó paparazzo, a fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát – Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban.

CategoriesEgyéb