(Filmek~HD) Fekete Párduc Teljes Film Magyarul【2018】Online Videa

Rating: 7.3
Fekete Párduc

Fekete Párduc

Fekete Párduc Teljes Film Magyarul Online T’Challa apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

 • Kiadás: 2018-02-13
 • Termelés: Marvel Studios / Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2018-02-13
 • A film költségvetése:$200,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Fekete Párduc
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Fekete Párduc teljes film

Néz Fekete Párduc Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Fekete Párduc film

Directeur de film et équipage derrière Fekete Párduc

 • Joseph Hiura/Art Direction
 • Kevin Feige/Producer
 • Max Sweeney/Other
 • Jennifer Jane/Hairstylist
 • Natalie Johnson/Makeup Artist
 • Sandye Kaye/Makeup Artist

Fekete Párduc – Filmszínészek és színésznő

 • Chadwick Boseman/T’Challa / Black Panther
 • Michael B. Jordan/N’Jadaka / Erik Killmonger
 • Lupita Nyong’o/Nakia
 • Danai Gurira/Okoye
 • Martin Freeman/Everett K. Ross
 • Daniel Kaluuya/W’Kabi

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Fekete Párduc teljes film,néz Fekete Párduc film online ingyen HD, Letöltés Fekete Párduc teljes film 720p hd, Fekete Párduc film online ingyen magyar szöveggel, watch Fekete Párduc movie online full version, Fekete Párduc full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

CategoriesEgyéb