(Filmek~HD) A Karib-tenger Kalózai: A Világ Végén Teljes Film Magyarul【2007】Online Videa

Rating: 7.1
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén Teljes Film Magyarul Online Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

 • Kiadás: 2007-05-19
 • Termelés: Jerry Bruckheimer Films / Second Mate Productions / Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2007-05-19
 • A film költségvetése:$300,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: A világ végén
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Karib-tenger kalózai: A világ végén teljes film

Néz A Karib-tenger kalózai: A világ végén Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Karib-tenger kalózai: A világ végén film

Directeur de film et équipage derrière A Karib-tenger kalózai: A világ végén

 • Gore Verbinski/Director
 • Ted Elliott/Screenplay
 • Terry Rossio/Screenplay
 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • Mike Stenson/Executive Producer
 • Chad Oman/Producer

A Karib-tenger kalózai: A világ végén – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Depp/Captain Jack Sparrow
 • Orlando Bloom/Will Turner
 • Keira Knightley/Elizabeth Swann
 • Stellan Skarsgård/William “Bootstrap Bill” Turner
 • Chow Yun-Fat/Captain Sao Feng
 • Bill Nighy/Captain Davy Jones

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Karib-tenger kalózai: A világ végén teljes film,néz A Karib-tenger kalózai: A világ végén film online ingyen HD, Letöltés A Karib-tenger kalózai: A világ végén teljes film 720p hd, A Karib-tenger kalózai: A világ végén film online ingyen magyar szöveggel, watch A Karib-tenger kalózai: A világ végén movie online full version, A Karib-tenger kalózai: A világ végén full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.1

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

6.6

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

CategoriesEgyéb