(Filmek~HD) Az Igazság Ligája: Atlantisz Trónja Teljes Film Magyarul【2015】Online Videa

Rating: 6.6
Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja Teljes Film Magyarul Online A film az Igazság Ligájának egyik legrejtélyesebb hőse, Aquaman eredettörténetét meséli el. Arthur Curry nem tudja, hogy valójában Atlantisz trónjának örököse. Csak egy összezavart fiatalember, aki megpróbálja földolgozni az emberi apja elvesztését. Amikor tudomást szerez az örökségéről, rájön, ő az utolsó esély, hogy az ősi atlantisziak és a szárazföldön élők békében éljenek egymással. Az Igazság Ligájának segítségével Arthurnak sikerül elkerülnie a katasztrófát, ő pedig Aquamanként megtalálja küldetését.

 • Kiadás: 2015-01-27
 • Termelés: DC Comics / Warner Bros. Feature Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2015-01-27
 • A film költségvetése:$3,500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja
 • Műfaj: Sci-Fi Akció Animációs Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja teljes film

Néz Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja film

Directeur de film et équipage derrière Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

 • Heath Corson/Writer
 • Ethan Spaulding/Director
 • Geoff Johns/Story
 • Jay Oliva/Storyboard Designer
 • James Tucker/Supervising Producer
 • Bob Kane/Characters

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja – Filmszínészek és színésznő

 • Sean Astin/Shazam (voice)
 • Rosario Dawson/Wonder Woman / Diana (voice)
 • Nathan Fillion/Green Lantern / Hal Jordan (voice)
 • Christopher Gorham/The Flash / Barry Allen (voice)
 • Matt Lanter/Aquaman / Arthur Curry (voice)
 • Sumalee Montano/Mera (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja teljes film,néz Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja film online ingyen HD, Letöltés Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja teljes film 720p hd, Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja film online ingyen magyar szöveggel, watch Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja movie online full version, Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

CategoriesEgyéb