(Filmek~HD) Mission: Impossible – Utóhatás Teljes Film Magyarul【2018】Online Videa

Rating: 7.2
Mission: Impossible - Utóhatás

Mission: Impossible – Utóhatás

Mission: Impossible – Utóhatás Teljes Film Magyarul Online Amikor Ethan Hunt eltökéli, hogy végrehajtja az eredeti megbízatást, a CIA megkérdőjelezi hűségét és indítékait. Az IMF csapata az idővel versenyez, miközben bérgyilkosoktól üldözve próbálnak megakadályozni egy világméretű katasztrófát.

 • Kiadás: 2018-07-13
 • Termelés: Paramount / Bad Robot / Skydance Media / TC Productions / Alibaba Pictures Group /
 • Megjelenési dátum:CN 2018-07-13
 • A film költségvetése:$178,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Mission: Impossible – Utóhatás
 • Műfaj: Akció Thriller Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Mission: Impossible – Utóhatás teljes film

Néz Mission: Impossible – Utóhatás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Mission: Impossible – Utóhatás film

Directeur de film et équipage derrière Mission: Impossible – Utóhatás

 • J.J. Abrams/Producer
 • Tom Cruise/Producer
 • Christopher McQuarrie/Director
 • Christopher McQuarrie/Screenplay
 • David Ellison/Producer
 • Matt Grimm/Executive Producer

Mission: Impossible – Utóhatás – Filmszínészek és színésznő

 • Tom Cruise/Ethan Hunt
 • Rebecca Ferguson/Ilsa Faust
 • Michelle Monaghan/Julia
 • Ving Rhames/Luther Stickell
 • Henry Cavill/August Walker
 • Simon Pegg/Benjamin ‘Benji’ Dunn

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Mission: Impossible – Utóhatás teljes film,néz Mission: Impossible – Utóhatás film online ingyen HD, Letöltés Mission: Impossible – Utóhatás teljes film 720p hd, Mission: Impossible – Utóhatás film online ingyen magyar szöveggel, watch Mission: Impossible – Utóhatás movie online full version, Mission: Impossible – Utóhatás full movie download

Hasonló kategóriában

6.1

The Belko Experiment

The Belko Experiment

Nyolcvanhárom amerikai kivándorló a brazíliai Sao Paolóban egy épületben dolgoznak, azonban egyik nap csapdába esnek a saját munkahelyükön. A hangosbemondóból egy hang ad nekik parancsokat, és súlyos erkölcsi döntések meghozatalára kényszeríti őket.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

6.2

007 - A holnap markában

007 – A holnap markában

Valaki egymás torkának akarja ugrasztani a világ nagyhatalmait. A nyomok Elliott Carver-hez, a nagy befolyású sajtómogulhoz vezetnek, aki hatalmas médiabirodalma segítségével könnyedén manipulál bárkit. Ha Carver-en múlik, az egész világon úrrá lesz a káosz. Itt csakis egyvalaki csinálhat rendet. Bond, James Bond. Bond először Carver szexis feleségét, – korábbi barátnőjét – Parist próbálja megkörnyékezni, majd egyesíti erőit Wai Linnel, a lélegzetelállítóan gyönyörű kínai ügynöknővel.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

CategoriesEgyéb