(Filmek~HD) Haverok Harca Teljes Film Magyarul【2018】Online Videa

Rating: 6.8
Haverok harca

Haverok harca

Haverok harca Teljes Film Magyarul Online Néhány régi iskolatárs még a suliban megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen.

 • Kiadás: 2018-05-30
 • Termelés: New Line Cinema / Broken Road Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2018-05-30
 • A film költségvetése:$28,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Haverok harca
 • Műfaj: Vígjáték Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Haverok harca teljes film

Néz Haverok harca Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Haverok harca film

Directeur de film et équipage derrière Haverok harca

 • Jeff Tomsic/Director
 • Rob McKittrick/Screenplay
 • Mark Steilen/Screenplay
 • Mark Steilen/Screenstory
 • Larry Blanford/Director of Photography
 • Germaine Franco/Original Music Composer

Haverok harca – Filmszínészek és színésznő

 • Ed Helms/Hogan “Hoagie” Malloy
 • Jon Hamm/Bob Callahan
 • Jake Johnson/Randy “Chilli” Cilliano
 • Annabelle Wallis/Rebecca Crosby
 • Isla Fisher/Anna Malloy
 • Hannibal Buress/Kevin Sable

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Haverok harca teljes film,néz Haverok harca film online ingyen HD, Letöltés Haverok harca teljes film 720p hd, Haverok harca film online ingyen magyar szöveggel, watch Haverok harca movie online full version, Haverok harca full movie download

Hasonló kategóriában

6.1

Felelsz vagy mersz

Felelsz vagy mersz

Egy ártatlannak induló “felelsz vagy mersz” játék halálosra fordul, amikor valaki –vagy valami– elkezdi megbüntetni azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megtenni, amit választottak.

6.1

Amerikai pite 2

Amerikai pite 2

A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vickyért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt. Az örök különc Finch Stifler mamáját várja, Stifler a szomszéd lányokat szeretné behatóbban megismerni, Jim pedig látogatást tesz a zenetáborban, hogy nem éppen zenei jellegű leckéket vegyen Michelle-től, mielőtt megérkezik bohém buli-tanyájukra Nadia, a cseh bombázó. Mit mondjunk még? Ezt a pitét is mindenki kajálni fogja!

7.4

Benjamin Button különös élete

Benjamin Button különös élete

Nem mindennapi életet él Benjamin Button. Nyolcvan esztendősen született, az idő múlásával pedig egyre fiatalabb lesz. Bár fordított életpályát fut be, egyetlen dologban nagyon is hasonlít a hétköznapi emberekhez: ő sem képes megállítani az időt. Button 1918-ban látja meg a napvilágot New Orleansban, az első világháború befejezésének pillanatában, nevelőszülőknél nő fel, és hosszú élete egészen a huszonegyedik századig tart. A világ számos helyén megfordul, miközben felfedezi és elveszti a szerelmet, megtapasztalja a boldogságot és a szomorúságot.

7.3

Tökéletes hang

Tökéletes hang

Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele Ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.

CategoriesEgyéb