(Filmek~HD) Túl Szexi Lány Teljes Film Magyarul【2018】Online Videa

Rating: 6.4
Túl szexi lány

Túl szexi lány

Túl szexi lány Teljes Film Magyarul Online Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz, nem csak a munkájában, de magánéletében is.

 • Kiadás: 2018-04-19
 • Termelés: Wonderland Sound and Vision / Huayi Brothers Pictures / Voltage Pictures / Universal Pictures / STX Entertainment /
 • Megjelenési dátum:CN 2018-04-19
 • A film költségvetése:$32,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Túl szexi lány
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Túl szexi lány teljes film

Néz Túl szexi lány Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Túl szexi lány film

Directeur de film et équipage derrière Túl szexi lány

 • Abby Kohn/Director
 • Marc Silverstein/Director
 • Abby Kohn/Writer
 • Marc Silverstein/Writer
 • Nicolas Chartier/Producer
 • McG/Producer

Túl szexi lány – Filmszínészek és színésznő

 • Amy Schumer/Renee Bennett
 • Rory Scovel/Ethan
 • Michelle Williams/Avery LeClaire
 • Emily Ratajkowski/Mallory
 • Busy Philipps/Jane
 • Aidy Bryant/Vivian

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Túl szexi lány teljes film,néz Túl szexi lány film online ingyen HD, Letöltés Túl szexi lány teljes film 720p hd, Túl szexi lány film online ingyen magyar szöveggel, watch Túl szexi lány movie online full version, Túl szexi lány full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.

7.6

L'ecsó

L’ecsó

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy “mindenki főzhet”. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniban, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetes fiújában.

6

Túl jó nő a csajom

Túl jó nő a csajom

Kirk teljesen átlagos srác. A pittsburgh-i reptéren dolgozik biztonsági őrként, bár merészebb álmaiban pilótaként repül. Amúgy nem is átlagos: vézna, ügyetlen és ronda. Még a szülei is jobban odavannak a volt (hárpia) barátnőjéért és a lány új pasijáért, mint érte. Ráadásul naponta az orra alá dörgölik, milyen élhetetlen, tehetségtelen fickó. Egy elhagyott mobiltelefonnak köszönhetően Kirk találkozik a bombázó Mollyval. Az ifjú meglepődik, hogy felkelti a sikeres és csinos lány érdeklődését. Nem érti, hogy lehet, hogy egy ilyen csaj időt és energiát pazarol egy magafajta lúzerre.

7.8

Egy csodálatos elme

Egy csodálatos elme

1947-et írunk, és John Forbes Nash jr. megérkezik a Princeton egyetemre, hogy matematikát tanuljon. A titokzatos nyugat-virginiai zseninek sem pedigrés iskolai múltja, sem pénze nincs ahhoz, hogy bekerüljön az elit diákok körébe. A matematika szakon könyörtelen verseny folyik, és sokan szívesen látnák Nash bukását. Mégis épp a rivalizálás adja meg neki a kellő lökést: egy este a helyi bárban megfigyeli, hogyan versengenek a fiúk egy szőke lányért, és az ötlet, mely oly régóta kísérti, megfogan. Megírja dolgozatát a játkelméletről – a versengés matematikájáról -, mely bátran szembeszegül Adam Smithnek, a modern közgazdaságtan atyjának doktrínáival. 150 éve elfogadott gondolatvilága hirtelen idejétmúltnak tűnik, és Nash élete örökre megváltozik. Ám szívére másfelől is vár feladat. Megismerkedik a gyönyörű és ragyogóan okos Aliciával, aki Nasht egy számára eleddig teljesen ismeretlen fogalommal ismerteti meg: a szerelemmel….

CategoriesEgyéb