(Filmek~HD) The Scorpion King: Book Of Souls Teljes Film Magyarul【2018】Online Videa

Rating: 5
The Scorpion King: Book of Souls

The Scorpion King: Book of Souls

The Scorpion King: Book of Souls Teljes Film Magyarul Online A legendás Skorpiókirály visszatér egy epikus kalandra a franchise legújabb, 5.részében. Az ókori Egyiptomban a gonosz hadúr, Nebserek (Peter Mensah) felfedez egy átkozott kardot, ami erősebbé teszi. A Skorpiókirály (Zach McGowan), Tula (Pearl Thusi)núbiai hercegnő, valamint Amina, akinek mágikus és tragikus titka van; és a gólem védelmezője elindul, hogy megtalálja az egyetlen dolgot, amely legyőzi Nebsereket: a Lélek könyvét.

 • Kiadás: 2018-10-23
 • Termelés: Universal 1440 Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2018-10-23
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Scorpion King: Book of Souls
 • Műfaj: Kaland Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Scorpion King: Book of Souls teljes film

Néz The Scorpion King: Book of Souls Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Scorpion King: Book of Souls film

Directeur de film et équipage derrière The Scorpion King: Book of Souls

 • Don Michael Paul/Director
 • Frank DeJohn/Co-Writer
 • David Alton Hedges/Writer

The Scorpion King: Book of Souls – Filmszínészek és színésznő

 • Zach McGowan/Mathayus – Le Roi Scorpion
 • Peter Mensah/Nebserek
 • Pearl Thusi/Tala
 • Stephanie Schildknecht/Abel’s Mother
 • Mayling Ng/Khensa
 • Katy Louise Saunders/Amina

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Scorpion King: Book of Souls teljes film,néz The Scorpion King: Book of Souls film online ingyen HD, Letöltés The Scorpion King: Book of Souls teljes film 720p hd, The Scorpion King: Book of Souls film online ingyen magyar szöveggel, watch The Scorpion King: Book of Souls movie online full version, The Scorpion King: Book of Souls full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

H20 - Halloween 20 évvel később

H20 – Halloween 20 évvel később

Borzalmas gyilkosság történt az illinois-i kisvárosban, Haddonfieldben 1963-ban, Mindenszentek éjszakáján. A hatéves Michael Myers késsel lemészárolta a nővérét. Tizenöt évvel később Michael megszökött az elmegyógyintézetből, és gyilkos ámokfutást rendezett a városban, melyet csak a húga, Laurie élt túl. A lány új személyazonosságot kapott, és új életet kezdett, egy kisfia született. Ám húsz év elteltével sem tudta feldolgozni az eseményeket. Az alkoholhoz menekült, miközben egyedül neveli a fiát, Johnt. Mindenszentek éjszakájára kiürül az iskola, ahol Laurie dolgozik, csak John és a barátnője marad. Újra feltűnik Laurie gyilkos bátyja.

5.9

Tigris és sárkány 2

Tigris és sárkány 2

Egy történet az elveszett és friss szerelemről, egy legendás kardról és a megváltás utolsó lehetőségéről. Yu Shien-Lien visszatér önkéntes száműzetéséből, amikor egy veszélyes férfi szemet vet egy ősi, hatalmas erejű kardra.

6.3

Aki bújt, aki nem

Aki bújt, aki nem

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki?

CategoriesEgyéb