(Filmek~HD) Harcosok Klubja Teljes Film Magyarul【1999】Online Videa

Rating: 8.4
Harcosok klubja

Harcosok klubja

Harcosok klubja Teljes Film Magyarul Online Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját rettentően összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán: és még csak készülnek a végső dobásra: a nagy bummra… Pedig az egészet csak két túlzottan unatkozó jóbarát találta ki: azzal kezdték, hogy rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint ha alaposan megverik egymást. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Számukra ez a boldog élet szabálya.

 • Kiadás: 1999-10-15
 • Termelés: Regency Enterprises / Fox 2000 Pictures / Taurus Film / Atman Entertainment / Knickerbocker Films / 20th Century Fox / The Linson Company /
 • Megjelenési dátum:DE 1999-10-15
 • A film költségvetése:$63,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harcosok klubja
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Harcosok klubja teljes film

Néz Harcosok klubja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Harcosok klubja film

Directeur de film et équipage derrière Harcosok klubja

 • Ross Grayson Bell/Producer
 • Ceán Chaffin/Producer
 • Art Linson/Producer
 • John King/Original Music Composer
 • Michael Simpson/Original Music Composer
 • Jeff Cronenweth/Director of Photography

Harcosok klubja – Filmszínészek és színésznő

 • Edward Norton/The Narrator
 • Brad Pitt/Tyler Durden
 • Helena Bonham Carter/Marla Singer
 • Meat Loaf/Robert “Bob” Paulson
 • Jared Leto/Angel Face
 • Zach Grenier/Richard Chesler

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Harcosok klubja teljes film,néz Harcosok klubja film online ingyen HD, Letöltés Harcosok klubja teljes film 720p hd, Harcosok klubja film online ingyen magyar szöveggel, watch Harcosok klubja movie online full version, Harcosok klubja full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Mechanikus narancs

Mechanikus narancs

Alex és bandája éjszakánként a város utcáit járja és terrorizálja. A megvadult fiatalok törnek, zúznak, rabolnak és gyilkolnak, mígnem a bandavezért a társai föl nem nyomják a zsaruknak. A börtönben Alex önként vállalkozik egy új átnevelési gyógymódra. A sajátos agymosás célja, hogy kiölje az emberből az agresszivitást. Miután a kezelést követően gyógyultnak nyilvánítják, szabadon engedik. Alex azonban életképtelenné vált a társadalomban, kiszolgáltatottja lesz egykori áldozatai bosszújának. Végül öngyilkosságot kísérel meg.

6.5

Sose hátrálj meg

Sose hátrálj meg

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

6.6

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára. Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, az anarchia éjszakája egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik.

CategoriesEgyéb