(Filmek~HD) Bosszúállók: Ultron Kora Teljes Film Magyarul【2015】Online Videa

Rating: 7.3
Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora Teljes Film Magyarul Online Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

 • Kiadás: 2015-04-22
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Megjelenési dátum:US 2015-04-22
 • A film költségvetése:$280,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Bosszúállók: Ultron kora
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Bosszúállók: Ultron kora teljes film

Néz Bosszúállók: Ultron kora Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Bosszúállók: Ultron kora film

Directeur de film et équipage derrière Bosszúállók: Ultron kora

 • Joss Whedon/Director
 • Joss Whedon/Writer
 • Kevin Feige/Producer
 • Jeremy Latcham/Executive Producer
 • Stan Lee/Executive Producer
 • Jack Kirby/Characters

Bosszúállók: Ultron kora – Filmszínészek és színésznő

 • Robert Downey Jr./Tony Stark / Iron Man
 • Chris Hemsworth/Thor Odinson
 • Mark Ruffalo/Bruce Banner / The Hulk
 • Chris Evans/Steve Rogers / Captain America
 • Scarlett Johansson/Natasha Romanoff / Black Widow
 • Jeremy Renner/Clint Barton / Hawkeye

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Bosszúállók: Ultron kora teljes film,néz Bosszúállók: Ultron kora film online ingyen HD, Letöltés Bosszúállók: Ultron kora teljes film 720p hd, Bosszúállók: Ultron kora film online ingyen magyar szöveggel, watch Bosszúállók: Ultron kora movie online full version, Bosszúállók: Ultron kora full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

CategoriesEgyéb